We are a web & digital strategy agency, turning ideas into results and the use of digital into growth.

ˈmaʊntɪn

Verschijning aan het oppervlak van de aarde dat hoog boven de basis uitstijgt met in het algemeen steile hellingen en een betrekkelijk kleine top.

Waarom mountain? We zien en vergelijken de constant evoluerende digitale mogelijkheden als een berg die zowel jonge, startende, als ervaren ondernemers moeten beklimmen. Wij willen het ‘klimmen’ vergemakkelijken.


Het DNA van jouw bedrijf vertalen in een sterke communicatiestrategie die ook echt oplevert.
Dat is ons doel. Online visibiliteit en communicatie waren nog nooit zo belangrijk als vandaag. Je concurrent is slechts één klik verwijderd.

01

02

03

Benieuwd naar onze resultaten voor andere bedrijven die ook kozen voor groei met digital? 

MAKING A DIFFERENCE.

Wij maken het verschil, voor onze klanten én voor onszelf.

We zijn een jonge digital agency uit Brugge. We maken niet alleen het verschil voor onze klanten omdat we jouw bedrijf de uitstraling geven die het verdient, we zorgen ook voor tastbare resultaten. We doen er alles aan om deze te behalen, omdat ook wij, willen uitblinken in wat we doen… en ook wel kicken op spetterende resultaten…

Website analytics workshop

Word zelf een expert
in het analyseren
van je website.

Online marketing

Verhoog de
online visibiliteit
van jouw bedrijf.

WHY?

WAAROM DIGITALISEREN?

Tijdswinst

Heel wat taken en problemen kunnen met een vorm van digitalisering niet alleen vereenvoudigd, maar ook opgelost worden. Zo kan jij je meer focussen op jouw core business.

Sales proces optimaliseren

Door jouw online communicatie op elkaar af te stemmen en een duidelijk herkenbaar merk op te bouwen kan je jouw sales proces een stuk efficiënter maken en ook betere resultaten halen.

Online visibiliteit verhogen

Het is belangrijk dat je jouw doelgroep op de optimale manier kan bereiken en vindbaar bent op de plaatsen waar jouw klanten zoeken. Wij maken jouw online platformen echte lead machines.

We zijn trots op wat we doen. Ontdek onze laatste cases

IN PROGRESS

CHOCOLATERIE DE BURG

IN PROGRESS

SABINE WACHTERS FINE ARTS GALLERY

IN PROGRESS

DREAM INSIDE

ARE YOU NEXT?

Let's grab a coffee

Wil je meer info over bepaalde projecten of een gesprek inplannen over hoe we jouw bedrijf kunnen helpen? Laat het ons vrijblijvend weten.