Mountain Webdesign

mountain.

Autofeatures

Twee broers uit Brugge met een passie voor auto’s en fotografie. Het begon allemaal met een Instagram pagina maar het werd al snel een groeiende community voor elke supercar lover!

KLANT

Autofeatures

SERVICE

Webdesign, Online marketing

Bij autofeatures ben je als super car lover of garage aan het juiste adres voor het nemen van professionele foto’s voor promotie op jouw sociale media kanalen of voor verkoop maar daar blijft het niet bij! Wrap design kent voor hen geen geheimen meer. Een tof idee of gewoon eens zien wat mogelijk is met jouw auto voor je hem effectief laat wrappen? Het kan!

Minimalistic Portfolio

Bij het maken van de website gingen we voor de optimale verhouding tussen design en toch resultaatgerichte opbouw, om er een heuse lead machine van te maken. 

Lead generation

Om nieuwe klanten te bereiken op de best mogelijke manier zetten we resultaatgerichte Google campagnes op. Zo kwam de nieuwe website direct bij de juiste doelgroep. 

De perfecte mix tussen design & gebruiksvriendelijkheid. Een website waar de kwaliteit van het werk optimaal wordt weergegeven zonder in te boeten op gebruiksvriendelijkheid. We maakten voor Autofeatures een creatieve portfolio website om hun projecten te showcasen en in contact te komen met nieuwe klanten.

Ook groeien met digital?

Wil je meer info over dit project of een gesprek inplannen over hoe we jouw bedrijf ook kunnen helpen? Laat het ons vrijblijvend weten.

Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies om jou een optimale gebruikerservaring te bieden. Meer informatie over cookies vind je in ons privacybeleid.