Mountain Webdesign

mountain.

High 5

Bij High 5 zijn ze toegewijd aan het creëren van voedzame producten met verbazingwekkende natuurlijke smaken. Ze zijn gepassioneerd om u te helpen uw sportieve doelen te bereiken – hoe groot of klein ook.

KLANT

High 5 Benelux

SERVICE

Webdesign, online marketing & digitale strategie

Met meer dan 25 jaar ervaring in het leveren van sportvoeding, zorgen ze ervoor dat High 5-producten vol zitten met alles wat je nodig hebt om elke dag op je best te zijn. Bij HIGH 5 Benelux ben je als sportwinkel aan het juiste adres om de HIGH 5 producten ook in jouw winkelrekken te hebben.

High5 werkt voor het testen van hun producten niet alleen samen met hun eigen experts maar ook met atleten van de absolute wereldtop. Op die manier worden hun producten altijd op de proef gesteld en kunnen ze continue verbeteren. We kregen het vertrouwen van High5 Benelux om nu ook hun digitale aanpak te verbeteren. We werkten een project uit van A tot Z en namen de volledige online communicatie over.

B2C webshop

Om de situatie rond het coronavirus op te vangen werd een B2C webshop opgezet met niet enkel oog voor design en gebruiksvriendelijkheid (mobile friendly) maar ook voor resultaat. And it paid off! We haalden vanaf het begin verpletterende resultaten, mede door een sterke digitale strategie en sterke online communicatie!

B2C Digital marketing

Om nieuwe klanten te bereiken op de best mogelijke manier zetten we resultaatgerichte Google campagnes op. Zo werd de webshop direct opgemerkt door de juiste doelgroep. Om die nieuwe klanten ook te behouden en opnieuw te doen converteren zetten we automatische e-mailmarketing campagnes op.

Ook groeien met digital?

Wil je meer info over dit project of een gesprek inplannen over hoe we jouw bedrijf ook kunnen helpen? Laat het ons vrijblijvend weten.

Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies om jou een optimale gebruikerservaring te bieden. Meer informatie over cookies vind je in ons privacybeleid.