High 5

Bij High 5 zijn ze toegewijd aan het creëren van voedzame producten met verbazingwekkende natuurlijke smaken. Ze zijn gepassioneerd om u te helpen uw sportieve doelen te bereiken – hoe groot of klein ook.

KLANT

High 5 Benelux

SERVICE

Webdesign, online marketing & digitale strategie

Met meer dan 25 jaar ervaring in het leveren van sportvoeding, zorgen ze ervoor dat High 5-producten vol zitten met alles wat je nodig hebt om elke dag op je best te zijn. Bij HIGH 5 Benelux ben je als sportwinkel aan het juiste adres om de HIGH 5 producten ook in jouw winkelrekken te hebben.

High5 werkt voor het testen van hun producten niet alleen samen met hun eigen experts maar ook met atleten van de absolute wereldtop. Op die manier worden hun producten altijd op de proef gesteld en kunnen ze continue verbeteren. We kregen het vertrouwen van High5 Benelux om nu ook hun digitale aanpak te verbeteren. We werkten een project uit van A tot Z en namen de volledige online communicatie over.

B2C webshop

m de situatie rond het coronavirus op te vangen werd een B2C webshop opgezet met niet enkel oog voor design en gebruiksvriendelijkheid (mobile friendly) maar ook voor resultaat. And it paid off! We haalden verpletterende resultaten, mede door een sterke digitale strategie en sterke online communicatie!

B2C Digital marketing

Om nieuwe klanten te bereiken op de best mogelijke manier zetten we resultaatgerichte Google campagnes op. Zo werd de webshop direct opgemerkt door de juiste doelgroep. Om die nieuwe klanten ook te behouden en opnieuw te doen converteren zetten we automatische e-mailmarketing campagnes op.

Doelgerichte advertising om direct met de klant te communiceren en de weg naar een conversie zo kort mogelijk te maken!

ONLINE MARKETING.

De webshop wordt ondersteund door gerichte Google advertenties die wekelijks geoptimaliseerd worden om de beste resultaten te blijven behalen. Potentiële klanten naar een website krijgen is 1 ding, ze laten converteren is iets anders.

Daarom kozen we ervoor om ook e-mailmarketing te implementeren in de digitale strategie. De goedkoopste en meest efficiënte manier om een webshop draaiende te houden. Natuurlijk worden ook de social media kanalen ingezet om de klantenrelatie te onderhouden.

Ook groeien met digital?

Wil je meer info over dit project of een gesprek inplannen over hoe we jouw bedrijf ook kunnen helpen? Laat het ons vrijblijvend weten.