Mountain Webdesign

mountain.

WEBDESIGN

van idee
tot resultaat.

Zakelijke website of webshop

Elk project wordt volledig op maat uitgewerkt om jouw bedrijf te doen scoren online. Het DNA van jouw bedrijf wordt perfect weerspiegeld in de website. We werken voor zowel B2B als B2C klanten.

We zien een website nooit als een kost maar eerder als een investering. Je website is tenslotte niet enkel een eerste impressie die bezoekers over je bedrijf krijgen. Hij moet niet enkel mooi zijn… hij moet ook een lead machine zijn, een website die echt presteert en echt opbrengt. 

Resultaten staan bij de websites die wij bouwen voor onze klanten altijd op nummer 1. Het heeft geen enkele zin om een mooie website te hebben als die enkel geld kost. Daarom beginnen we voor we zelf gaan bouwen met een grondige analyse van jouw klanten en de weg die zij afleggen. Daarna bouwen we wireframes waarin we samenwerken om een idee te krijgen van hoe de website eruit zal zien. 

gedaan met
sales mislopen.

SEO & conversie optimalisatie​

Heb je al een website die er heel mooi uitziet, maar blijven de verwachte resultaten wat achterwege? Het is een zeer mooi begin maar het kan nooit het doel zijn van een website om er gewoon mooi uit te zien en niks op te brengen. Wij vergelijken dat graag met de autosport.  Je kan de beste raceauto hebben, maar als je geen, of niet de beste chauffeur hebt, zal je geen races winnen. 

Dat is ook het geval met websites. Je kan de mooiste website hebben die er is, maar  als niemand hem vindt omdat de SEO niet op punt staat zal je website niet de resultaten halen die een website moet halen. De grondige analyse vooraf is niet gebeurd en is nochtans ooooh zo belangrijk! Door onze grote drang naar resultaat kunnen wij niks anders dan een optimalisatie strategie uitwerken. 

Na een grondige analyse van de weg die elke bezoeker aflegt stellen we verbeteringen voor die ervoor zullen zorgen dat jij niet langer sales misloopt! Verbeteringen kunnen onder andere visuals zijn, andere woorden, knoppen op andere plaats, meer call-to-actions enzoverder. Dit is bij elk project anders en deze optimalisatie strategie wordt telkens op maat van jouw onderneming en jouw doelen uitgewerkt.

 

meten
is weten.

website analytics workshop

Kan je niet stoppen met kijken naar jouw persoonlijk dashboard om de prestaties van je website of webshop op de voet te volgen? Je bent niet alleen… Maar wil je de cijfers ook echt volledig zelf begrijpen om te weten waar het mis loopt of juist heel goed gaat?

Natuurlijk leggen we de belangrijkste cijfers al eens uit wanneer we jouw persoonlijk dashboard voor je opmaken. Maar wanneer je zelf ook aan het roer wil staan van je online communicatie is het geen slecht idee om te weten of je communicatie ook echt werkt. Dan moet je natuurlijk alle belangrijke metrics die je website kan weergeven effectief begrijpen.

Daarom organiseren wij persoonlijke workshops waarin we je haarfijn uitleggen wat de metrics in je dashboard betekenen. Een website hebben die door ons ontwikkeld is, is geen vereiste om een workshop in te plannen. Nog geen analyse software? Geen probleem ook dat kunnen we voor jou doen. Wil je een workshop inplannen of meer informatie krijgen? 

Let's grab a coffee

Wil je meer info over bepaalde projecten of een gesprek inplannen over hoe we jouw bedrijf kunnen helpen? Laat het ons vrijblijvend weten.

Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies om jou een optimale gebruikerservaring te bieden. Meer informatie over cookies vind je in ons privacybeleid.